RUSYA TURİSTİK VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • PASAPORT ( EN AZ 6 AYLIK SÜRESİ OLACAK )
  • 2 ADET BİOMETRİK RESİM
  • T.C. KİMLİK FOTOKOPİSİ
  • EV ADRESİ / İŞ ADRESİ / CEP TELEFONU(A4 E YAZILABİLİR)
  • ÖDEMESİ YAPILMIŞ KONFİRME OTEL REZERVASYONU
  • İLGİLİ KİŞİNİN KARTVİZİTİ
  • VİZE ÜCRETİ – 150 USD

 

Rusya turistik olarak 1 ay süreli,tek girişli vize vermektedir.

Ticari vize için Rusya’dan orijinal davetiye gerekmektedir.

 

Not : Normal sürede sonuçlanan vize(150 USD) 6 iş gününde sonuçlanmaktadır.

Ekspres vize ücreti (210 USD) olup 3 iş gününde sonuçlanmaktadır.

 

GEREKLİ EVRAKLAR PDF       ÖN BAŞVURU