ROMANYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • PASAPORT ( EN AZ 6 AYLIK SÜRESİ OLACAK )
  • 2 ADET BİOMETRİK RESİM
  • ANTETLİ KÂĞIDA SEYAHAT AMACINI BELİRTEN DİLEKÇE(TİCARİ SEYAHATLERDE İNGİLİZCE YAZILACAK,KAŞE VE YETKİLİ KİŞİ İMZALI )
  • ŞİRKETİN İMZA SİRKÜLERİ
  • DERNEK VEYA TİCARET ODASINDAN FAALİYET BELGESİ ASLI ( SON 3 AYLIK )
  • TİCARET SİCİL GAZETESİ
  • SIRKETİN VE ŞAHSIN SON 3 AYLIK BANKA CÜZDANI ASLI VE YA BANKADAN KAŞELİ İMZALI(İMZALAYAN BANKA MEMURUNUN İMZA SİRKÜLERİ İLE BİRLİKTE) HESAP EKSTRESİ
  • VERGİ LEVHASI FOTOKOPİSİ
  • 30.000 EURO’LUK TÜM AVRUPADA GEÇERLİ SEYAHAT SİGORTASI
  • C. KİMLİK FOTOKOPİSİ
  • TAM VUKUATLI TOPLU NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ(SADECE TURİSTİK VİZELERDE GEREKLİDİR)
  • İLGİLİ KİŞİNİN KARTVİZİTİ,İKAMET ADRESİ VE CEP TELEFONU
  • VİZE ÜCRETİ – 500 TL

                                ÇALIŞANLAR İÇİN ÜSTTEKİ EVRAKLARA EK OLARAK

  • S.S.K İŞE GİRİŞ BİLDİRGESİ
  • S.S.K’DAN PRİM DÖKÜMÜ
  • 4 AYLIK MAAŞ BODROSU
  • MAAŞ YAZISI (NE ZAMANDAN BERİ ÇALIŞTIĞI,NE GÖREV YAPTIĞI VE NE KADAR MAAŞ ALDIĞINA DAİR)

 

GEREKLİ EVRAKLAR PDF       BAŞVURU FORMU PDF       ÖN BAŞVURU