POLONYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • PASAPORT ( EN AZ 6 AYLIK SÜRESİ OLACAK )
  • 2 ADET BİOMETRİK RESİM
  • ANTETLİ KÂĞIDA SEYAHAT AMACINI BELİRTEN DİLEKÇE ( YETKİLİ KİŞİ İMZALI )
  • SEYAHAT TİCARİ İSE DAVETİYE(ORİJİNAL VE ISLAK İMZALI) / TURİSTİK İSE OTEL VE UÇAK REZERVASYONLARI
  • ŞİRKETİN İMZA SİRKÜLERİ
  • DERNEK VEYA TİCARET ODASINDAN FAALİYET BELGESİ ASLI ( SON 3 AYLIK )
  • TİCARET SİCİL GAZETESİ
  • SIRKETİN VE ŞAHSIN SON 3 AYLIK BANKA CÜZDANI FOTOKOPİLERİ(İLK DEFA VİZE ALACAKLAR İÇİN ASILLARI)
  • VERGİ LEVHASI FOTOKOPİSİ
  • 30.000 EURO’LUK TÜM AVRUPADA GEÇERLİ SEYAHAT SİGORTASI
  • T.C. KİMLİK FOTOKOPİSİ
  • POLONYA KONSOLOSLUĞU VİZE BAŞVURU FORMU ( FORM’DA 37.MADDE VE 38.MADDE İMZA HANELERİ MUTLAKA İMZALANACAK)
  • VİZE ÜCRETİ – 450 TL

                                ÇALIŞANLAR İÇİN ÜSTTEKİ EVRAKLARA EK OLARAK

  • S.S.K İŞE GİRİŞ BİLDİRGESİ
  • S.S.K’DAN PRİM DÖKÜMÜ (E-DEVLET ŞİFRESİ İLE ALINACAK)
  • 4 AYLIK MAAŞ BODROSU

NOT :   2004 YILINDAN ÖNCE ALINAN PASAPORTLAR  GECERLI  DEĞILDIR

 

GEREKLİ EVRAKLAR PDF       BAŞVURU FORMU PDF      ÖN BAŞVURU