NİJERYA TİCARİ VİZE İÇİN GEREKLİ OLAN EVRAKLAR

  • Nijerya Şirketinin Antetli Kağıdına Yazılmış Davet Mektubu
  • Davet eden Nijerya Şirketinin son 3 yıllık Vergi Beyanı
  • Davet eden Nijerya Şirketinin Oda Sicil Kayıt Sureti
  • Davetiyeyi imzalayan Şirket Yetkilisinin Kimlik veya Pasaport Fotokopisi
  • Nijerya Konsolosluğuna hitaben Şirket Antetli kağıdına İngilizce yazılmış müracaat dilekçesi. (Dilekçede seyahat sebebi,seyahat tarihleri ve gidecek şahsın şirketteki pozisyonu,Masrafların şirket tarafından karşılanacağı belirtilecek ve imzaya yetkili kişi tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş olacak)
  • Şirket imza sirküleri (fotokopi)
  • İlk Kuruluş ve Son değişikliği gösteren Ticaret Sicil Gazetesi (fotokopi)
  • Vergi Levhası Fotokopisi (İlgili son mali yılı gösterir olacak)
  • Oda Sicil Kayıt Sureti ( Asıl ve Yeni Tarihli Olacak)
  • Şirket Çalışanı ise S.S.K işe giriş bildirgesi ve maaş bordrosu
  • Şirket çalışanı için son 4 aylık SSK prim cetveli
  • Son 3 Ay içinde Çekilmiş 2 Adet vesikalık fotoğraf Arka fonu beyaz olacak !
  • 1 Aylık vize için En az 6 Ay-1 Yıl arası günü olan İmzalanmış Pasaport
  • Uçak Rezervasyonu
  • Bakiyeli Banka Hesap Cüzdan Fotokopisi
  • Erkek Müracaatçılar için Askerlik Bilgileri. (Görev yaptığı yer,Rütbe,Tarihler V.B.)

Not:

  • Yukarıda belirttiğimiz evraklar standart evrak olup ilgili konsolosluk ilave evrak veya müracaatçının şahsen gelmesini talep edebilir.

Not: Vizenin verilip verilmemesi Tamamıyla ilgili Konsolosluğun Tasarrufundadır.

 

Not: Vize Talebinin Ret Edilmesi veya Yeterli Görülmemesi Durumunda ÜCRET İADESİ YAPILMAMAKTADIR

 

GEREKLİ EVRAKLAR PDF       ÖN BAŞVURU