İSPANYA TURİSTİK VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • PASAPORT  ( EN AZ 6 AYLIK SÜRESİ OLACAK )
  • 2 ADET ARKA FON BEYAZ VESİKALIK RESİM
  • ANTETLİ KÂĞIDA SEYAHAT AMACINI BELİRTEN DİLEKÇE(KAŞE VE YETKİLİ KİŞİ İMZALI )
  • ŞİRKETİN İMZA SİRKÜLERİ   
  • DERNEK VEYA TİCARET ODASINDAN FAALİYET BELGESİ ASLI ( YENI TARİHLİ )
  • TİCARET SİCİL GAZETESİ
  • SIRKETİN VEYA ŞAHSIN BANKA CUZDANI ASLI ( SON 3 AYLIK,EN AZ 5000 TL BAKİYELİ )
  • VERGİ LEHVASI FOTOKOPİSİ
  • 30.000 EURO’LUK TÜM AVRUPADA GEÇERLİ SEYAHAT SİGORTASI
  • T.C. KİMLİK FOTOKOPİSİ
  • İSPANYA KONSOLOSLUĞU VİZE BAŞVURU FORMU ( FORM’DA 3.SAYFADAKİ 37.MADDE VE 4.SAYFADAKİ SAĞ ALTTA BULUNAN İMZA HANESİ MUTLAKA İMZALANACAK)
  • İLGİLİ KİŞİNİN KARTVİZİTİ,İKAMET ADRESİ VE CEP TELEFONU
  • VİZE ÜCRETI – 500 TL

                                ÇALIŞANLAR İÇİN ÜSTTEKİ EVRAKLARA EK OLARAK

  • S.S.K İŞE GİRİŞ BİLDİRGESİ
  • S.S.K’DAN PRİM DÖKÜMÜ (E-DEVLET ŞİFRESİ İLE ALINACAK)
  • 4 AYLIK MAAŞ BODROSU

NOT :   2003  YILINDAN ÖNCE ALINAN PASAPORTLAR  GEÇERLİ  DEĞİLDİR

 

GEREKLİ EVRAKLAR PDF       BAŞVURU FORMU PDF       ÖN BAŞVURU