İNGİLTERE VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • PASAPORT ( EN AZ 6 AYLIK SÜRESİ OLACAK )
  • 2 ADET VESİKALIK RESİM
  • ANTETLİ KÂĞIDA SEYAHAT AMACINI BELİRTEN İNGİLİZCE DİLEKÇE ( YETKİLİ KİŞİ İMZALI )
  • ŞİRKETİN İMZA SİRKÜLERİ
  • DERNEK VEYA TİCARET ODASINDAN FAALİYET BELGESİ ASLI ( YENI TARİHLİ )
  • TİCARET SİCİL GAZETESİ
  • SIRKETİN VEYA ŞAHSIN SON 3 AYLIK BANKA CUZDANI FOTOKOPİLERİ(İLK DEFA VİZE ALACAKLAR İÇİN ASILLARI)
  • SEYAHAT TİCARİ VE YA EĞİTİM AMAÇLI İSE DAVETİYE
  • VERGİ LEVHASI FOTOKOPİSİ
  • 30.000 EURO’LUK TÜM AVRUPADA GEÇERLİ SEYAHAT SİGORTASI
  • T.C. KİMLİK FOTOKOPİSİ
  • VİZE BİLGİ FORMU

 

                   ÇALIŞANLAR İÇİN ÜSTTEKİ EVRAKLARA EK OLARAK

  • S.S.K İŞE GİRİŞ BİLDİRGESİ
  • S.S.K’DAN PRİM DÖKÜMÜ
  • 4 AYLIK MAAŞ BODROSU

 

VİZE ÜCRET TABLOSU

6 AYLIK 180 USD
2 YILLIK 520 USD
5 YILLIK 870 USD
10 YILLIK 1100 USD

 

Not : Normal vize işlem süreci 15 – 20 gün aralığında sürmektedir.1 haftada sonuçlanan vize başvuruları için ekspres vize başvurusu mevcut olup ekstra 150 POUND ödenmesi gerekir.

 

GEREKLİ EVRAKLAR PDF       BAŞVURU FORMU PDF       ÖN BAŞVURU