FRANSA TURİSTİK VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • PASAPORT ( EN AZ 6 AYLIK SÜRESİ OLACAK )
  • 2 ADET ARKA FON BEYAZ VESİKALIK RESİM
  • ANTETLİ KÂĞIDA SEYAHAT AMACINI BELİRTEN DİLEKÇE(KAŞE VE YETKİLİ KİŞİ İMZALI )
  • ŞİRKETİN İMZA SİRKÜLERİ
  • DERNEK VEYA TİCARET ODASINDAN FAALİYET BELGESİ ASLI ( YENI TARİHLİ )
  • TİCARET SİCİL GAZETESİ
  • SIRKETİN VEYA ŞAHSIN SON 3 AYLIK BANKA CUZDANI FOTOKOPİLERİ(İLK DEFA VİZE ALACAKLAR İÇİN ASILLARI,EĞER SEYAHAT TURİSTİK İSE ŞAHSIN BANKA HESAP CÜZDANI,TİCARİ İSE ŞİRKETİN BANKA HESAP CÜZDANI)
  • VERGİ LEHVASI FOTOKOPİSİ
  • 30.000 EURO’LUK TÜM AVRUPADA GEÇERLİ SEYAHAT SİGORTASI
  • T.C. KİMLİK FOTOKOPİSİ
  • FRANSA KONSOLOSLUĞU VİZE BAŞVURU FORMU (MUTLAKA İMZALANACAK)
  • TAM VUKUATLI NUFUS KAYIT ORNEĞI
  • İLGİLİ KİŞİNİN KARTVİZİTİ, İKAMET ADRESİ VE CEP TELEFONU
  • VİZE ÜCRETİ – 500 TL

                  ÇALIŞANLAR İÇİN ÜSTTEKİ EVRAKLARA EK OLARAK

  • S.S.K İŞE GİRİŞ BİLDİRGESİ
  • S.S.K’DAN PRİM DÖKÜMÜ (E-DEVLET ŞİFRESİ İLE ALINACAK)
  • 4 AYLIK MAAŞ BODROSU

 

NOT :   2004  YILINDAN ÖNCE ALINAN PASAPORTLAR  GEÇERLİ  DEĞİLDİR

 

GEREKLİ EVRAKLAR PDF       BAŞVURU FORMU PDF      ÖN BAŞVURU