TURİSTİK DUBAİ VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • PASAPORT’UN RENKLİ FOTOKOPİSİ ( EN AZ 6 AYLIK GEÇERLİ SÜRESİ OLACAK )
  • 2 ADET BİOMETRİK RESİM
  • RENKLİ KİMLİK FOTOKOPİSİ(ÖN VE ARKA YÜZÜ )
  • İLGİLİ KİŞİNİN KARTVİZİTİ(VARSA),İKAMET ADRESİ,SABİT TELEFONU VE CEP TELEFONU
  • VİZE ÜCRETİ – 190 USD

NOT : Yukarıdaki bütün evraklar düzgün ve okunaklı bir şekilde taratılıp mail ile tarafımıza gönderilebilir.Pasaportun aslına gerek yoktur.Vize başvurunuz 3 iş günü içerisinde(maksimum) sonuçlanmaktadır.

Birleşik Arap Emirlikleri tarafından E-Vize gelecektir.E-Vizenizi yazdırıp pasaportunuzla birlikte seyahat edebilirsiniz.Seyahatiniz boyunca E-Vizenizi kaybetmemeniz gerekmektedir,eğer dönüşte ibraz edemezseniz sorun yaşarsınız.Bu sebeple birden fazla çıktı alarak yanınızda bulundurmanız önemlidir.

 

GEREKLİ EVRAKLAR PDF       ÖN BAŞVURU