ÇİN HALK CUMHURİYETİ TİCARİ VİZE EVRAKLARI

  • Şirketin orijinal antetli kağıdına konsolosluğa hitaben gidiş amacını belirten bir dilekçe yazısı.(dilekçe örneği ektedir)
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi
  • Şirketin yeni tarihli faaliyet belgesi aslı
  • Şirketin vergi levhası fotokopisi
  • İmza Sirküleri
  • Sicil Gazetesi
  • 2 adet vesikalık fotoğraf(Arka fonu beyaz)
  • Pasaport (Eski mavi kaplı pasaportlar kabul edilmemektedir)
  • Çin’den bir firmadan alınan ekteki örneğe uygun belediye onaylı davetiye gereklidir.

 

  • ÇİFT GİRİŞLİ VİZE ÜCRETİ :  210 USD
  • TEK GİRİŞLİ VİZE ÜCRETİ :  190 USD

 

TİCARİ VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR PDF       GRUP VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR PDF       ÖN BAŞVURU