BULGARİSTAN TİCARİ VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  1. Eksiksiz doldurulmuş Bulgaristan vize başvuru formu
  2. Bulgaristan Başkonsolosluğu’na hitaben şirketin antetli kağıdına gidiş amacını bildiren yazı kaşeli ve imzalı
  3. Vergi Levhası
  4. Faaliyet Belgesi (son 3 aya ait)
  5. Sicil Gazetesi
  6. İmza Sirküleri
  7. Şirketin Banka Hesap Cüzdanı Fotokopisi (En az 5000 TL bakiyeli)
  8. Pasaport
  9. Arkası beyaz fon 2 adet biometrik fotoğraf (formatı: 35×45 mm)
  10. Vukuatlı Nüfus kayıt örneği
  11. SGK Dökümü (son 3 aya ait)
  12. İşe giriş bildirgesi
  13. Maaş bordrosu (son 3 aya ait)
  14. Bulgaristan Yabancılar Şubesi’nden onaylanmış ticari davetiye

BULGARİSTAN TURİSTİK VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1-Bulgaristan vize başvuru formu

2 – Banka Hesap Cüzdanı Fotokopisi (En az 3000 TL bakiyeli)

3- Seyahat Sağlık Sigortası

4 – Arkası beyaz fon 2 adet biyometrik fotoğraf (formatı: 35 x 45 mm)

5 – Pasaport

6 – Otel Rezervasyonu (Otelin bağlı olduğu acenteden, seyahat edecek kişilerin isimlerini ve seyahat tarihlerini içeren  kaşeli imzalı konfirme)

7 –  Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

 

Önemli Not :

1- Rezervasyonunuzun yaptırdığınız otelden kaşeli ve imzalı olması gerekmekte olup rezervasyon, confirme numarası ve otel ödenmiştir ibaresinin de bulunması gerekir.

2- Hesap cüzdanınızın, Bulgaristan’ da günlük 50€ otel ve 50€ diğer harcamalarınız için olacak şekilde, 10 günlük vize için yaklaşık 1.000 € bakiyesi olması gerekmektedir. Ayrıca kredi kartı ekstreleri kabul edilmemekte, banka hesap cüzdanının fotokopisi istenmektedir.

3- Yaptırdığınız rezervasyon ile vizenizi aldınız, ancak Bulgaristan’ a gittiğinizde bu otelde kalmamışsanız,bir sonraki vize başvurunuzda yalan beyanda bulunduğunuzdan dolayı vizeniz onaylanmayabilir. Bu yüzden rezervasyon yaptırdığınız otelde en az 1 gün kalmanızı tavsiye ederiz.

4- Yaptırdığınız rezervasyon süresi kadar vize alabilirsiniz.

 

GEREKLİ EVRAKLAR PDF       BAŞVURU FORMU PDF      ÖN BAŞVURU